SOM INTERIORISTES
ET CREAREM LA CASA DELS TEUS SOMNIS

 • Joan Prades Cid
  Uniuna és una empresa en la qual es pot confiar al 100%. Des del primer moment van entendre el que volíem, el projecte es va dur a terme en el temps previst i tota la realització del mateix va ser un descans per a nosaltres, ja que ells es van preocupar de tot.
  Joan Prades Cid
 • M. José Acero
  Uniuna ens ha ajudat a portar a terme una reforma exprés al negoci, dissenyant, executant i aportant solucions. L'experiència del seu equip ha fet senzill quelcom que a nosaltres ens costava molt de realitzar i... als nostres clients els encanta.
  M. José Acero
 • Manel Margalef
  Confiar en Uniuna el com del disseny i de l'ús del teu espai, és conformar i debatre amb un excel.lent equip de professionals, les millors opcions per construir la teva identitat.
  Manel Margalef

QUÈ FEM?

Som interioristes.

I quan cal 'exterioristes'... doncs és feina nostra dur a terme la teva idea de llar perfecta. Tal com tu la vols, tal com la sents... adaptant-nos al teu pressupost, pensant i dissenyant solucions... Pensant més i aconseguint que aquestes solucions resultin funcionals... I encara hi donarem una volta, i una altra, i aconseguirem que aquesta funcionalitat sigui possible. Sempre al teu costat. Al teu! No ho perdis de vista, ja que teu és el projecte: Tu ens l'expliques i nosaltres el fem Real.

EXPERIÈNCIA

Entre un i una, més de 50 anys creant llars...

... n'hem vist de tots colors... De tots els colors, de totes les fustes, de tots els metalls, de tots els teixits i textures... N'hem vist de totes formes, de totes clarors, de més verdes i de més madures... i tot això que hem vist ho podem aportar al teu projecte.
Treballem amb els millors industrials de la zona per tal de garantir que ens ajustarem al teu pressupost, i el que és més important: en el temps establert, sense sorpreses d'última hora, ni en una cosa ni en l'altra.

Tracte personalitzat

Per a nosaltres el tracte amb el client és imprescindible en qualsevol projecte. Sempre diem que vosaltres sou el primer, perquè sou qui viviu o treballeu dins el resultat final de la feina.

Honestedat

A ningú li agraden les sorpreses. Per això, també per a nosaltres la sinceritat es troba en primer terme. I així t'ho transmetem, doncs la teva confiança en nosaltres no té preu.

Preus justos

I com que ens agrada la Honestedat, l'apliquem també als preus de la nostra feina. Mai carreguem ni un euro més per res que no fem, No ens sembla ètic. Apel·lem així de nou a la teva confiança.

Sempre innovant

Estem al dia de les últimes tendències... Disposem d'un equip de professionals que vetllen perquè, quan necessitis assessorament, tinguis accés a la informació més actual.