Particulars – Reforma habitatge Amposta

PARTICULAR

Reforma habitatge Amposta


En aquesta reforma la clienta tenia clar que volia unificar la cuina amb el menjador-estar. Nosaltres vam anar més enllà proposant una obertura total de les estances de la planta primera, creant així un únic espai de convivència amb quatre zones on podem interactuar tots els membres de la família. La cuina, d’estil clàssic es renova totalment per deixar pas a un estil modern, lluminós i minimalista, millorant-ne la funcionalitat amb la creació d’una zona de compactes per emmagatzematge. Dotada també d’una península de treball que facilita la feina i permet treballar en comú. La retirada de la paret que separa la sala d’estar de l’estudi permet la creació d’una zona de lectura recolzada per una gran llibreria que ocupa tota la paret tant en amplada com en alçada, amb una escala que aporta originalitat i practitissitat i que forma l’element escultòric de l’espai. L’escala, nexe d’unió entre el vestíbul de la planta baixa i la resta de plantes es renova amb la col•locació d’una nova barana d’acer simple i subtil fugint del recarregament visual que produïa l’anterior.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."