Particulars – Reforma habitatge la Ràpita

PARTICULAR

Reforma habitatge la Ràpita


El conegut com estil “open space” es el que s’ha realitzat en aquesta vivenda situada a La Ràpita i propietat d’un matrimoni amb fills ja emancipats. Els clients demanaven la obertura total dels elements comuns de la planta baixa per crear un espai diàfan i dinàmic, a més de tenir clars alguns materials a utilitzar, com el microciment i el Corian. El microciment es va col•locar al terra per apartar una nota càlida, juntament amb un interiorisme definit pel color blanc i els mobles d’estil contemporani de les firmes Treku, Mec, Flors i Polo Divani. Per a les superfícies de treball de la cuina, totalment oberta i redistribuïda amb mobiliari de la firma italiana Varenna Poliform, es va utilitzar el Corian L’element principal de l’espai es l’escala, que divideix les diferents zones i que demanava un canvi de situació i un tractament diferenciat. Aquest fet es va aconseguir amb un disseny específic i la utilització de ferro coarten i vidre transparent. A la zona d’estudi la prestatgeria de Cubox en perfil d’alumini aporta la funcionalitat necessària per a la seva finalitat, a la vegada que transmet elegància i simplicitat. Aquest projecte es una clara mostra del que passa quan un client confía plenament en la nostra capacitat Professional i ens dona una total llibertat de moviments. El resultat: clients satisfets i professionals orgullosos per una feina ben feta.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."