Particulars

Particulars


Organitzar espais, modificar distribucions en la mesura del possible, crear harmonia entre els elements, mai sense perdre de vista la idea que la funcionalitat i la comoditat.

Aquest ha de ser l’objectiu principal a tenir en compte dins l’espai on hi hem de viure cada dia. Cada estança ha de tenir un ordre lògic, una coherència vital. A uniuna som especialistes a crear la llar que sempre heu volgut. Per això us assessorem per assolir les millors solucions.


 

Reforma habitatge Amposta


En aquesta reforma la clienta tenia clar que volia unificar la cuina amb el menjador-estar. Nosaltres vam anar més enllà proposant una obertura total de les estances de la planta primera, creant així un únic espai de convivència amb quatre zones on podem interactuar tots els membres de la família.

Veure projecte

Unifamiliar a la Rapita


Quan els actuals propietaris van adquirir aquest habitatge tenien clar que no volien modificar els espais existents, sinó que preferien fer-ne una ampliació i ubicar allí el que desprès seria la suite principal. Amb aquestes premisses i seguint l’estil dels ambients existents, a la zona de dia es va optar per un estil clàssic ple de possibilitats decoratives, creant atmosferes plenes de luxe i sofisticació que no deixen indiferent. Amb una elegància atemporal al marge de les modes i les tendències, inalterable al pas del temps, capaç d’adaptar-se a la personalitat dels habitats de la casa.

Veure projecte
 

Reforma habitatge la Ràpita


El conegut com estil “open space” es el que s’ha realitzat en aquesta vivenda situada a La Ràpita i propietat d’un matrimoni amb fills ja emancipats. Els clients demanaven la obertura total dels elements comuns de la planta baixa per crear un espai diàfan i dinàmic, a més de tenir clars alguns materials a utilitzar, com el microciment i el Corian.

Veure projecte

Unifamiliar Campredó


La senzillesa i puresa de línees de la estructura preexistent de l’edifici, que s’habita utilitzat com a cinema durant els anys 40, era la prioritat principal de l’actual propietària que forma part de la 3ª generació i que serà l’encarregada de reconvertir els espais en desús en un vivenda amplia de dues plantes i garatge.

Veure projecte
 

Unifamiliar Favaret


Una vivenda amplia i espaiosa oberta a una gran zona enjardinada amb unes vistes immillorables sobre la Serra del Montsià i la plana del Delta de l’Ebre. La premissa principal que ens ha acompanyat al llarg de tots els treballs que hem realitzat per a aquests clients, és la utilització d’una paleta cromàtica dominada pel color blanc i el crema proporcionant així un resultat tranquil i lluminós.

Veure projecte