Negocis

Negocis


Un negoci és abans de tot, un espai de treball i moltes vegades de comunicació. I en aquest entorn la funcionalitat és bàsica, tant pels treballadors com pels clients. Per la part del personal, la comoditat en el treball diari, el manteniment de les instal•lacions... Per la part dels clients, l'accessibilitat, la visualització clara dels diferents elements que componen la zona... Tots són aspectes que cuidem fins a l'últim detall. Per altra banda, és la nostra imatge de negoci de cara al client, pel que hem de tenir en compte que sigui atractiu, que es diferenciï de la competència, que transmeti els nostres valors com a empresa i sobretot tot ajustat dins nostre pressupost.

 

Botiga a l'Aldea


Els clients volien renovar la botiga que tenien des de feia anys, apostant per una nova imatge i un nou local on poder exposar tota mena de productes relacionats amb el mon del bany. Una de les premisses era tenir grans aparadors de forma que la botiga crides l’atenció amb un sol cop d’ull.

Veure projecte

Col·legi d'advocats Tortosa


L’adjudicació d’aquest obra es va fer mitjançant un concurs del qual varem sortir guanyadors gracies a un projecte original, funcional i eficient. La intervenció en aquest local consistia en l’adequació dels espais actuals de bar musical, en un espai destinat a l’activitat del Col•legi d’Advocats.

Veure projecte
 

Estanc N.2 Amposta


Aquest projecte requeria senzillesa, funcionalitat i sobretot molta rapidesa en l’execució de l’obra. El local era estret i molt alt, per minimitzar quest efecte varem optar per la creació de volums al sostre i la col•locació de llums suspeses a mitja alçada per a l’ambientació general, acompanyades de focus tècnics dirigits directament sobre el producte de venta.

Veure projecte

Botiga a Tortosa


Una gran quantitat de materials com fusta, ceràmica i metall es poden trobar a l’interior d’aquesta tenda de tendència industrial. Aquest materials són ideals per posar en relleu i ressaltar l’estil casual i urbà del producte que s´hi ven i que va ser l'única premissa que ens va demanar el client.

Veure projecte
 

Perruqueria a Raval de Crist


Maquillatge dolç, talls fins i delicats i diferents materials donen volum al nou espai remodelat d’aquesta perruqueria, posant de relleu els valors naturals i la vitalitat que representen la seva propietària. La decoració en blanc i la fusta natural són una excel•lent elecció, fresca i càlida aquest idea recorda els estils escandinaus, fent més amplis i lluminosos els ambients.

Veure projecte