Les nostres botigues

A LA BOTIGA TENIM...


Quan els actuals propietaris van adquirir aquest habitatge tenien clar que no volien modificar els espais existents, sinó que preferien fer-ne una ampliació i ubicar allí el que desprès seria la suite principal. Amb aquestes premisses i seguint l’estil dels ambients existents, a la zona de dia es va optar per un estil clàssic ple de possibilitats decoratives, creant atmosferes plenes de luxe i sofisticació que no deixen indiferent. Amb una elegància atemporal al marge de les modes i les tendències, inalterable al pas del temps, capaç d’adaptar-se a la personalitat dels habitats de la casa.

 

A més, podràs veure


Un espai amb un total de 250m2 d´exposició i zona d´estudi, amb llum natural i marcada per les tendències actuals, pots trovar composicions multifuncionals i mobiliari contemporàni. Tot maquillat amb detalls acullidors, accesoris vintage, orgànics i tocs de color.
La nostra botiga

Cuines


La cuina ha passat a ser l´eix distribuidor principal d´una casa. Apostem per dissenys sorprenents, tant en grans espais com petits, valoran al màxim la funcionalitat, comoditat i la llum. Sempre a la vanguardia de formes, colors, complements i tegnologies.

Veure botiga de cuines