Exteriors

Exteriors


Una de les principals preocupacions a l'hora de crear un espai exterior és que s'harmonitzi amb l'interior de la vivenda. Aquest espai ha de ser un preludi de què trobarem a dins, ha de compartir una coherència de concepte tant en l'àmbit visual com funcionalment. La sostenibilitat sempre ha d'estar associada a un manteniment ajustat als recursos econòmics i de temps del client. Això ho aconseguim usant plantes autòctones ja adaptades a l'entorn i elements naturals i bàsics (fusta, minerals, ferro...), tot creant un espai natural a mida del vostre caràcter.

 

Unifamiliar Amposta


Desprès d’haver realitzar fa uns anys el projecte d’interiorisme integral d’aquest habitatge, ara toca moblar i completar els espai exteriors que en el seu moment es van deixar definits per tal que ara aquesta família pugui gaudir-los amb la plenitud que es mereixen..

Veure projecte

Unifamiliar Favaret


En aquest projecte és va utilitzar un llenguatge clar, amb solucions imaginatives i un tractament senzill, sobri i uniforme dels diferents espais, combinat amb un projecte complementari d’enjardinament. Creant una continuïtat amb la paleta cromàtica utilitzada a l’interior de l’habitatge, el color crema surt a l’exterior per embolcallar l’ambient d’una atmosfera suau i tranquil•la.

Veure projecte
 

Reforma a Tortosa


La simplicitat, l’ordre, la bona sintonia amb l’entorn i l’elegància dels materials són els trets que defineixen aquet projecte d’enjardinament. Els propietaris de la vivenda, un matrimoni amb fills petits, sempre havien donat l’esquena a la piscina pel perill que comporta. Ara amb els menuts ja crescuts i més independents l’espai es re-defineix per fer de l’entorn un zona d’oci per a tota la família.

Veure projecte

Casa aïllada Sant Carles de la Ràpita


El conegut com estil “open space” es el que s’ha realitzat en aquesta vivenda situada a La Ràpita i propietat d’un matrimoni amb fills ja emancipats. Els clients demanaven la obertura total dels elements comuns de la planta baixa per crear un espai diàfan i dinàmic, a més de tenir clars alguns materials a utilitzar, com el microciment i el Corian.

Veure projecte