Cuines

Cuines


Dins una cuina la funcionalitat és la raó de ser. Tot gira al seu voltant, ja que moltes vegades és el nexe entre les altres estances de la casa, un punt de reunió i un centre de vida que articula a la família i la construeix.

Com que sabem que la vostra vida gira en gran mesura al seu entorn, incorporem els nous elements respectant els vostres costums adquirits però fent-les més còmodes i fàcils: integrem els electrodomèstics visualment, creem nous espais d'emmagatzematge amb l'última tecnologia punta (calaixos de tancament automàtic, frontisses que ofereixen una accessibilitat a racons del 100%, etc...). Perquè sabem que les cuines són importants per vosaltres.


 

Cuina Amposta


Customització de l’espai per tenir una cuina organitzada. La rentadora i la assecadora s’apilen en vertical dins d’un armari amb porta corredissa especial que a la vegada fa de rebost i zona de neteja...

Veure projecte

Cuina Terrassa


Espai obert on conflueixen totes les estances de l’apartament, lloc de reunió on interactuen tots els membres de la família. Blanc sobre blanc acompanyat per un terra de roure clar proporcionen un ambient càlid i elegant.

Veure projecte
 

Cuina Tortosa


Amant dels fogons i dels colors vius, aquesta clienta ens va demanar dues zones de cocció separades. Una a l’illa central amb campana decorativa per al dia a dia i una situada al lateral amb campana integrada per al funcionament diari de la Thermomix.

Veure projecte

Cuines vàries


Recull de les cuines de casa vostra, de la primera cuina, de la cuina de la mare, de la iaia, de la cuina petita, de la gran, cuines amb illa, entre parets, de la cuina del vostre pis, del vostre apartament...

Veure imatges de projectes